Gratis Jaguar Care: Het beste customer care-pakket in het segment

GRATIS JAGUAR CARE: HET BESTE CUSTOMER CARE-PAKKET IN HET SEGMENT, 3 JAAR OF 100.000 KILOMETER.

Met 'Jaguar Care' wordt het gemakkelijker dan ooit om met een Jaguar te rijden. Dankzij 'Jaguar Care' kan U in volle gemoedsrust de weg op wetende dat uw wagen enkel onderhouden wordt door erkende Jaguar technici en met originele Jaguar onderdelen binnen het Europese vasteland. Met dit pakket vermijdt U immers gedurende de drie* eerste jaren alle onderhoudskosten.

Wat voorziet 'Jaguar Care'?
'Jaguar Care' omvat drie jaar garantie, inclusief regulier onderhoud en uitgebreide Jaguar pechverhelping. Het regulier onderhoud omvat alle geplande onderhoudswerkzaamheden, waaronder:

Olieverversing
Oliefilter
Pollenfilter
Brandstoffilter
Luchtfilter
Remoliewissel
Ruitenwisservloeistof
'Vehicle Health Check'
AdBlue bijvullingen

Vervanging van slijtageonderdelen, zoals remblokken en banden is niet inbegrepen.

Wie kan genieten van 'Jaguar Care'?
Iedereen woonachtig in België bij aankoop van een Jaguar XE, XF, XJ, E-PACE, F-PACE, of F-TYPE geniet van 'Jaguar Care', met inbegrip van KMO's, Fleetowners en Leasingbedrijven. Uitzondering op deze regel zijn wagens in het bezit van autohandelaars of garages of eigenaars hiervan. Tevens worden wagens die dienen voor professioneel personenvervoer, zij het occasioneel, uitgesloten van 'Jaguar Care'.

'Jaguar Care' is bovendien voertuiggebonden, wat betekent dat de voordelen van 'Jaguar Care' overdraagbaar zijn naar een eventuele volgende eigenaar van het voertuig.

 

*Jaguar Care is geldig gedurende 3 jaar of met een kilometerbeperking tot 100.000.